W.M Oberon

Rekisterinumero:  HHR-10177 
Lempinimi:Oberon, Opsu
Rotu: KWPN
Skp: Ori / Stallion
Väri: Kimo
Ikä: 19v/2002 (t. 2012?)

I: ?
E: ?

 

ii: ?

ie: ?

 

ei: 

ee: ?

Ko: GP
Ye: 120cm
Re: 100cm

Tekijä/kasvattaja: Mestena
Omistaja: Jivvy, kht GravelLuonne: Oberon on erittäin mukava ja yhteistyöhaluinen ori. Se käyttäytyy useinmiten oikein mallikkaasti ja kuuntelee ihmistä hyvin. Hoitotilanteissa ja muussa käsittelyssä ei yleensä ole ongelmaa. Ainoastaan tammojen lähettyvillä, etenkin keväisin, saattaa se hetkeksi unohtaa ihmisen koittaessaan tehdä vaikutuksen tammoihin.
Entisenä kilpahevosena Oberon on ehtinyt tottua kaikenlaiseen hälinään ja puunaukseen, joten varsinaisia ongelmatilanteita ei sen kanssa enään nykyään juurikaan tule. Ori käyttäytyy herrasmiehen lailla niin kotona, kuin täysin uusissakin paikoissa.
Ratsastaessa ori on oikein miellyttävä, liikkuu pääasiassa omalla moottorilla ja pysyy edestä kevyenä. Esteillä ori on parhaimmillaan, se on aiemmin treenannut ja kilpaillut paljon korkeissakin luokissa hyvällä menestyksellä. Iän ja sopivan esteratsastajan puuttumisen myötä hyppääminen on jäänyt vähemmälle. Kouluunkin Oberonilla riittää hyvin kapasiteettia, ja tavoitteellisemman treenauksen myötä se on kehittynyt huimasti ja siitä on tullut hienosti oikeinpäin kulkeva ratsu​


Jälkeläiset:

Kilpailukalenteri:
Missä/milloin - Luokka - Sijoitus


 

Arvostelut:

Kuvagalleria: https://imgur.com/a/nZ7Sg

oberon130518-6.JPG