G.R.A Dionysus 
Rekisterinumero:  HHR-10022
Lempinimi: Dion, Dino
Rotu: Akhal-Teke
Skp: Ori / Stallion
Väri: Musta
Ikä: 11v/2010 (t. 7.2019)

I: ?
E: G.R.A Aidana

 

ii: ?

ie: ?

 

ei: G.R.A Duckface

ee: "Edigen"

Ko: Vaativa A
Ye: 120cm
Re: 100cm

Tekijä/kasvattaja: Jivvy, kht Gravel
Omistaja: Jivvy, kht Gravel

Luonne: Dion on enemmän yhden ihmisen hevonen, ja se stressaantuu jos sen hoitajat vaihtuvat usein. Uusien ihmisten ja hevosten kanssa se mielummin vetäytyy yksin omaan rauhaan ja katselee toisia alkuun etäämmältä. Kun sen kanssa tutustuu ja se itse toteaa ihmisen olevan ihan okei, siitä kuoriutuu näyttävä ja määrätietoinen ori. 

Hoitaessa se on useinmiten kiltti kaikille ja antaa suhteellisen nätisti tehdä normaalit toimenpiteet. Rauhallisuus on kuitenkin tärkeää, sillä hiemankin vieraamman tai epämiellyttävämmän asian kohdalla saatta Dion iskeä jarrut päälle ja lakata tekemästä yhteistyötä täysin. Tuttu ihminen voi kuitenkin saada orin toimimaan myös näissä tilanteissa.

Ratsastaessa Dion on enemmän laiska kuin reipas, eikä tee mitään ilmaiseksi jos häntä itseään ei huvita. Toisinaan taas ori saattaa protestoida työntekoa kunnon riehumisella. Ollessaan yhteistyökykyisellä tuulella se on tutun ratsastajan kanssa todella mukava ja laadukas ratsu. Silloinkin se toki on hyvin määrätietoinen eikä ratsastajan pidä liikaa puuttua tekemiseen tai Dion hermostuu ja menettää motivaationsa tekemiseen.

 


Jälkeläiset:
 

Kilpailukalenteri:
Missä/milloin - Luokka - Sijoitus

 


 

Arvostelut:

Kuvagalleriahttps://imgur.com/a/RzebPJc

SM19-10 (9 of 16).JPG
Dion (5 of 12)
Dion (6 of 12)
Dion (12 of 12)
Dion (11 of 12)
Dion (10 of 12)
Dion (7 of 12)